Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ''ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ''; ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;

Πάντως και να θέλει κανείς να αγιάσει, δεν μπορεί μερικές φορές. Δεν σας κρύβω πως μερικές φορές κρυφογελάω, άλλες αφήνω πολλά να περνάνε για να μην εκθέσω πρόσωπα και ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ (Ναι, εκείνος ο ΑΕΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΜΠΟΡΕΣ...), άλλοτε πάλι κρίνω πως αξίζει να τα δημοσιεύσω. Από το πρωί παίζω με τη σκέψη να γράψω, να μην γράψω, αλλά είπαμε...και να θέλεις να αγιάσεις, δεν σε αφήνουν.

Πάμε λοιπόν απ' την αρχή. Όπως ίσως θυμάστε, αρχές Απρίλη σ' αυτό το νομό υπεβλήθη παραίτηση του προϊσταμένου του 2ου Νηπιαγωγείου ''Κάτω Ραχούλας'', δηλώνοντας την εναντίωσή του, στο Π.Δ.152/2013 περί αξιολόγησης. Δυστυχώς δεν έτυχε η κίνηση καμίας υποστήριξης από άλλους συνδικαλιστές/διευθυντές μέλη του τοπικού Δ.Σ. για δικούς τους λόγους, υποβαθμίζοντας την πρώτη προσπάθεια αντίστασης.

Άμεσα τότε ανέλαβε καθήκοντα η καλή συνάδελφος που είχε οργανική. Στις 9 Σεπτεμβρίου η συνάδελφος αποσπάσθηκε σε άλλη μονάδα του Νομού και ο παραμένων παραιτηθείς βρέθηκε στην οργανική του με μια αποσπασμένη συναδέλφισσα από άλλο ΠΥΣΠΕ και μια δεύτερη αναπληρώτρια μέσω ΕΣΠΑ. Όλα αυτά στις 9 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε την ΑΞΙΩΣΗ της υπηρεσίας να υποβληθεί παραίτηση προϊσταμένης από τη συναδέλφισσα που έφυγε στις 9 Σεπτεμβρίου ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ!!! Διαδικασία νόμιμη και προβλεπόμενη, αλλά ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ να συμβαίνει, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. Αν, ΑΝ ΛΕΜΕ, ζήταγε κάποιος ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΣΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ, ΠΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ

Δεν θα σας αναφέρω άλλα γεγονότα από τις 9 Σεπτεμβρίου έως και ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ σχετικά με τη διαδικασία ορισμού Προϊσταμένου/ης στο 2ο Νηπιαγωγείο ''Κάτω Ραχούλας''. Έμαθα όμως πως δεν έχει υποβληθεί ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Σήμερα, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, το κάτωθι έγγραφο ορίζει Προϊστάμενους (ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ) με ημερομηνία 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 !!!

Κατά συνέπεια, το στοίχημα πάει ως εξής: 
ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ''ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ'':

α) Πριν τις εκλογές ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ - Απόδοση 3,60
β) Μετά τις εκλογές ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ - Απόδοση 1,20
γ) Πριν τις εκλογές για Δ.Σ. - Απόδοση 2,20
δ) Μετά τις εκλογές για Δ.Σ. - Απόδοση 5
ε) Ποτέ - Απόδοση 100

Ουδατζής Νίκος
ΠΕ60 Νηπιαγωγός
2ο Νηπιαγωγείο Ν.Μαρμαρά
Facebook: Nick Οudatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου