Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟ ''ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ'' ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Δ/ΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Έφτασε η ώρα να αναμετρηθούμε με την κυβερνητική πολιτική. Το πρώτο "σεμινάριο'' ή όπως επίσημα αναγράφεται ως ''παιδαγωγική σύσκεψη'' για την αξιολόγηση ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ποτίδαιας και αφορά τα Δημοτικά Σχολεία της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής, δηλαδή τα Δημ.Σχολεία του Δήμου Προποντίδας και Κασσάνδρας. 

ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ να πραγματοιηθεί, διότι τη Δευτέρα θα αποδείξουμε την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ να ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ στην κυβερνητική προσπάθεια συνολικής απαξίωσης του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Η προσπάθεια που συστηματικά γίνεται απαξίωσης και υπονόμευσης του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ με τις ελλείψεις διδακτικού προσωπικού, με 11 ολοήμερα νηπιαγωγεία να μην λειτουργούν στο Νομό Χαλκιδικής, με χιλιάδες ώρες χαμένες, με υποχρηματοδότηση συνολικά της εκπαίδευσης, με ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ και με χίλια άλλα προβλήματα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι γονείς και μαθητές, ολοκληρώνεται με την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

Το Δ.Σ. του συλλόγου σήμερα, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ το συντονισμό της διαμαρτυρίας μας που θα οδηγήσει σε ΑΚΥΡΩΣΗ του πρώτου σεμιναρίου. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την απόφαση του Δ.Σ. Η ΔΟΕ καλύπτει μια τρίωρη στάση για την ημέρα εκείνη και ο Σύλλογός μας επιπλέον άλλη μια τρίωρη στάση, ώστε να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. Ουσιαστικά είναι μια ΑΠΕΡΓΙΑ, αλλά μια ΑΠΕΡΓΙΑ που ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΑΖΙΚΗ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, πίστεψε στις δυνάμεις σου. Πίστεψε στη δύναμη του συνδικάτου, στη δύναμη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. 

Ουδατζής Νίκος
ΠΕ60 Νηπιαγωγός
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ν.Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου