Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

GREEKS - IMF'S DOGS

Τα τελευταία 3 και πλέον χρόνια αναρωτηθήκαμε πολλές φορές για το αν πράγματι η χώρα, εξαιτίας των δεινών οικονομικών της, αποτέλεσε ένα πεδίο πειραματισμού του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω των οργανισμών της. Δυστυχώς για όλους μας, αποτελούμε τις μονάδες/αριθμούς αυτής της χώρας που βρέθηκαν στο πεδίο έρευνας των πλουτοκρατών, με τη συμφωνία των κυβερνώντων μας τα τελευταία χρόνια. Από τα πλέον επίσημα χείλη, σε μια συνέντευξη ειλικρινούς ομολογίας από την Christine Langarde στο CNN, επιβεβαιώθηκε πως τα πειράματα του Pavlov στο σκυλάκι του ήταν απλά παιχνίδι, μιας και είχε να κάνει μόνο με εξάρτηση αντανακλαστικών, ενώ στην περίπτωσή μας με την ΚΑΤΑΔΙΚΗ μας καθημερινά, αλλά και της επόμενης τουλάχιστον γενιάς.

object classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" height="80" id="MediaPlayer" standby="Loading Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject" width="192">


Η Δ/ντρία του IMF με τον πλέον κυνικό τρόπο ομολογεί πως στο διακύβευμα της ''μόλυνσης'' όλης της Ευρώπης από πιθανή οικονομική κατάρρευση της χώρας μας, αποφασίσθηκε να μας ''κόψουν το χέρι'' με το απόστημα. Στην ίδια απάντηση ομολογεί πως ναι, ίσως θα μπορούσε να είχε γίνει ''κούρεμα'' του χρέους νωρίτερα. Επίσημα λοιπόν είμαστε όλοι ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το ηχητικό απόσπασμα πατώντας εδώ.