Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ

Αύριο πραγματοποιείται ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. του Συλλόγου μας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών, στις 14:00 για τα μείζονα θέματα του κλάδου μας, της ζωής μας. Εδώ και ώρες προσπαθώ να σκεφθώ πως θα έχουμε απαρτία, το ίδιο φαντάζομαι απασχολεί και τους λοιπούς συναδέλφους στο Δ.Σ. Το πρωί βρεθήκαμε σχεδόν το σύνολο των ΠΕ60 στον Πολύγυρο για συνάντηση με τη Σχολική Σύμβουλο και το ενδιαφέρον των συναδέλφων για την αυριανή Γ.Σ. τουλάχιστον τραγικό. Δικαιολογίες όλοι έχουμε. Άλλος τα παιδιά του. Άλλος οικογενειακές υποχρεώσεις. Άλλος δεν έχει χρήματα για βενζίνη. Άλλος πρέπει να οργανώσει την τάξη του κι άλλος γιατί έτσι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνάδελφοι ας καταγράψουμε απαρτία στην έκτακτη Γ.Σ. Είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο, ετοιμάζονται νέες ρυθμίσεις εναντίον μας και εμείς δεν κάνουμε το αυτονόητο. Να αποφασίσουμε από κοινού ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να πάμε στη ΔΟΕ με απόφαση Γενικής Συνέλευσης με απαρτία. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα να πείσει κανείς κάποιον για την ατομική ευθύνη απέναντι στη ζωή του, στα παιδιά του, στην οικογένειά του, στην τσέπη του, στο μέλλον του. 

Το Σάββατο το μεσημέρι όλα τα Δ.Σ. των Συλλόγων Π.Ε. της Κεντρικής Μακεδονίας είχαμε συνάντηση με το Δ.Σ. της ΔΟΕ και η απόφασή τους είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ. Δεν πρόκειται να αποφασίσουν απεργία ή κινητοποιήσεις δυναμικές δίχως απόφαση της βάσης, δηλαδή δική σου, δική μου, δική ΜΑΣ. 

Είμαστε ΘΥΜΑΤΑ της κυβερνητικής φιλελεύθερης συνομοσπονδίας, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ! Όχι όμως ΑΘΩΑ. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.

Ουδατζής Νίκος
ΠΕ60 Νηπιαγωγός 
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ν.Μαρμαρά
Υποψήφιος για διαθεσιμότητα/μετάταξη/εφεδρεία/απόλυση/ανεργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου