Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, εξαιτίας έκτακτου σοβαρού λόγου, η συνεδρίαση του Δ.Σ. που είχε ανακοινωθεί για την Πέμπτη 21 Μαρτίου δεν πραγματοποιήθηκε και θα γίνει αύριο Πέμπτη 28.3.2013. Δυστυχώς παρά την ανοικτή εναντίωσή μου στα θέματα της πρόσκλησης του Δ.Σ., που ακολούθησε του σχετικού εγγράφου του Προέδρου και του Γ.Γραμματέα, με την ανάρτησή μου http://pe60xalkidikis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_20.html η κατάσταση δεν άλλαξε και απλά προστέθηκε ένα πέμπτο ζήτημα για την τράπεζα αίματος. 

Όπως φαίνεται τα θέματα που έθεσα εδώ και 2 μήνες ακριβώς δεν γίνονται καν αποδεκτά ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, προφανώς, από την πλειοψηφία (;) των μελών του Δ.Σ. Αφιερωμένη στους συναδέλφους η ρήση μιας αμφιλεγόμενης επιχειρηματικής προσωπικότητας που με σαφήνεια προσδιόρισε την έννοια της αρχής της πλειοψηφίας, κατά περίσταση και αριθμητικά δεδομένα.

Larry Flynt ''Ο κανόνας της πλειοψηφίας ισχύει μόνο αν παίρνεις υπόψη σου τα ατομικά δικαιώματα. Γιατί δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους κι ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου