Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Δ.Σ. 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, χθες Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στο 2ο Δ.Σχολείο Νέων Μουδανιών. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, κατέθεσα στον πρόεδρο του Δ.Σ. έγγραφο με τα παρακάτω θέματα προκειμένου να συζητηθούν στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του οργάνου. 

''Αγαπητέ συνάδελφε και Πρόεδρε του Δ.Σ., παρακαλώ όπως θέσετε υπόψη των μελών του Δ.Σ. τα παρακάτω θέματα προς άμεση ενέργεια.
Α) Διενέργεια τοπικών συναντήσεων, ανά δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα με τους εκπαιδευτικούς ανά κατηγορία. Για παράδειγμα, προτείνω να συζητηθεί αρχικά η διενέργεια συνάντησης με τους συναδέλφους ΠΕ60 Νηπιαγωγούς στη Νικήτη του Δήμου Σιθωνίας.
Ακολούθως, συνάντηση στον ίδιο τόπο για τους ΠΕ11 Γυμναστές και να εισαχθεί σταδιακά η διαδικασία για όλους τους επιμέρους κλάδους. Στόχος είναι η αλληλοτροφοδότηση με τους συναδέλφους και η ενεργοποίηση όλων, μέσω της εκατέρωθεν ενημέρωσης.
Β)  Συνάντηση με το σύνολο των βουλευτών του Ν.Χαλκιδικής με στόχο την ενημέρωσή τους για τα επιτακτικά ζητήματα του κλάδου μας. 
Γ) Την αλλαγή του καταστατικού του συλλόγου μας ανάδειξης των μελών του Δ.Σ., με την υιοθέτηση Ενιαίου Ψηφοδελτίου από το 2013. Προτείνω να συσταθεί επιτροπή ανάδειξης του ζητήματος, ενημέρωσης των μελών και σύγκλισης συνέλευσης τροποποίησης των σχετικών άρθρων του καταστατικού λειτουργίας του Συλλόγου μας.
Δ) Ανάθεση σε εργατολόγο εντολής κατάθεσης αγωγής κατά παντός υπευθύνου για την    αντισυνταγματική και παράνομη ληστρική επιδρομή στους μισθούς μας και της βαθμολογικής μας εξέλιξης.
Ε) Η σύσταση τράπεζας αίματος για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους του Ν.Χαλκιδικής και η διενέργεια της πρώτης πανηγυρικής αιμοδοσίας στις αρχές του Δεκεμβρίου, πιθανά την ημέρα κατά του Aids. 

Παραμένω στην απόλυτη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση και συνδρομή στην κατεύθυνση ενημέρωσης των συναδέλφων''.

Συνάδελφοι είναι σημαντική η δική σας συνδρομή στην ενίσχυση της δράσης του πρωτοβάθμιου σωματείου μας με κάθε τρόπο. Σε αυτή την κατεύθυνση, κάθε δική σας πρόταση μόνο θετική μπορεί να είναι. 

Ουδατζής Νίκος
ΠΕ60 Νηπιαγωγός
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ν.Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου