Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως γνωρίζετε, σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου μας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής. Στις εκλογές ψήφισαν 501 συνάδελφοι. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής, όπως προέκυψαν από την εφορευτική επιτροπή παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. 177 ψήφους (3 έδρες)
Π.Α.Σ.Κ. - ΔΗ.ΣΥ. Π.Ε. 113 ψήφους (2 έδρες)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΥΔΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 66 ψήφους (1 έδρα)
ΕΣΑΚ - ΔΕΕ Π.Ε. 44 ψήφους (1 έδρα)
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 43 ψήφους (0 έδρα)

Εκ των αποτελεσμάτων, προέκυψαν και οι έδρες για την Ελεγκτική Επιτροπή ως εξής:
Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. 2 έδρες
Π.Α.Σ.Κ. - ΔΗ.ΣΥ. Π.Ε. 1 έδρα

Με την υποστήριξή σας η Ανεξάρτητη Υποψηφιότητά μου έλαβε 1 πολύτιμη έδρα εκπροσώπησης των Νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι 66 αυτές ψήφοι είναι η αφετηρία μιας νέας εποχής στο σύλλογο, όπως ξεκάθαρα έθεσα τόσο στη Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε, όσο και στα μηνύματά μου τις προηγούμενες ημέρες. Η δύναμη είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ και με αίσθημα ευθύνης θα συναποφασίζουμε κατακτώντας με ΡΕΑΛΙΣΜΟ επιτέλους το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Καμία προσωπική επιλογή στα θέματα που μας αφορούν ΟΛΟΥΣ, πλήρη ψηφιακή σας ενημέρωση, ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και ανταλλαγές απόψεων. Ευχαριστώ από καρδιάς την Αντιγόνη, τη Βάσω, τη Λαμπρινή, τη Σάντι και τη Σοφία για την αμέριστη υποστήριξή τους. Στο ψηφοδέλτιο ήμουν μόνος, έως σήμερα, αλλά στην πορεία είχα τις εξαίρετες συναδέλφους να με ανατροφοδοτούν με τις προσδοκίες και τις ανησυχίες τους. 

Η σημερινή Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες εκλογής νέου Δ.Σ. διεξήχθησαν σε επίπεδο αντίστοιχο της αξιοπρέπειάς μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους και σε όσους παρερεύθησαν και έλαβαν το λόγο. 

Δυναμικά συνεχίζω με την αρωγή σας στη διαδικασία εκλογής ΑΙΡΕΤΩΝ. Δεν τελείωσε τίποτα, σήμερα κάναμε την αρχή. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, θα γινόμαστε περισσότεροι, θα διεκδικούμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, θα πορευόμαστε ΜΑΖΙ.

Σας ευχαριστώ θερμά. Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. 

Νίκος Ουδατζής
ΠΕ60 Νηπιαγωγός 
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Νέου Μαρμαρά

Αύριο Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 θα προβώ σε εκτενή περιγραφή της Γενικής Συνέλευσης για τους συναδέλφους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου