Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σήμερα, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Νομού Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Ουσιαστικά αποκλειστικό θέμα ήταν η εκλογή των μελών στις θέσεις ευθύνης. Μετά από διεξοδική συζήτηση το σύνολο των παρατάξεων τάχθηκε ανοικτά υπέρ ενός ''διαπαραταξιακού'' Δ.Σ. απαρτιζόμενο από το σύνολο των εκλεγμένων εκπροσώπων. 
Προτάθηκε από το σύνολο των παρατάξεων (Δ.Α.Κ.Ε., Π.Α.Σ.Κ. και Ε.Σ.Α.Κ.) η ανάληψη θέσης Γενικού Γραμματέα από εμένα, εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Υποψηφιότητας, ωστόσο, σύμφωνα με όσα σας είχα ήδη ανακοινώσει και συζητήσει μαζί σας, αρνήθηκα, καθώς η εκλογική δύναμη που εκπροσωπούσα δεν αντιστοιχούσε με τη συγκεκριμένη θέση. Παράλληλα, εξέθεσα ρητά την επιχειρηματολογία μου, για την άρνησή μου, σε μια ιδιαίτερα τιμητική πρόταση των συναδέλφων, αλλά αναντίστοιχη προς την εκλογική δύναμη της υποψηφιότητάς μου, ενώ κατέστησα σαφές, με κάθε δυνατό τρόπο, την ενεργή μου παρουσία στο Δ.Σ. και στο Σύλλογό μας, γεγονός ανεξάρτητο από οποιαδήποτε κατάληψη ''ονομαστικής'' θέσης ευθύνης.
Στην εσωτερική ψηφοφορία που ακολούθησε, ψήφισα θετικά, στην κοινή πρόταση ανάληψης της Προεδρίας από εκπρόσωπο της Δ.Α.Κ.Ε. που πρώτευσε στις εκλογές. Η πρότασή μου για περαιτέρω ανάληψη ευθύνης από τη Δ.Α.Κ.Ε. με τη Γενική Γραμματεία και μιας επιπλέον θέσης, δεν έγινε αποδεκτή από τις παρατάξεις. Κατά συνέπεια, πέραν της θετικής μου ψήφου για τον Πρόεδρο, στις λοιπές θέσεις ψήφισα λευκό. 
Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σακκάς Γρηγόριος (Δ.Α.Κ.Ε.)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παπαβασιλείου Μανόλης (Π.Α.Σ.Κ.)
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σμυρλής Βασίλειος (Ε.Σ.Α.Κ.)
ΤΑΜΙΑΣ: Βογιατζής Χρήστος (Δ.Α.Κ.Ε.)
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χριστοδούλου Νικόλαος (Δ.Α.Κ.Ε.)
ΜΕΛΗ: Αμπελίδης Αναστάσιος (Π.Α.Σ.Κ.) και Ουδατζής Νικόλαος (Ανεξάρτητος Υποψήφιος)

Συνάδελφοι, κοιτάμε μπροστά. Πορευόμαστε παράλληλα με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. σε κοινούς στόχους και στρατηγικές προάσπισης των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας. Συστρατευόμαστε σε κάθε λογική σύγκρουσης με τις ανορθόδοξες λογικές της διοίκησης. Θέλουμε και μπορούμε να ξανακερδίσουμε την αξιοπρέπειά μας, αυτήν που μας στέρησαν επώδυνα οι κυβερνώντες και οι εκπρόσωποί τους στις κλαδικές μας οργανώσεις. 

Ουδατζής Νικόλαος
ΠΕ60 Νηπιαγωγός
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Νέου Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου